Η εταιρια

Η εταιρεία


Οι ειδικοί στις σιδηροκατασκευές

Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ πραγματοποίησε  την είσοδό της στο χώρο των σιδηροκατασκευών και του κλιματισμού το 1986. Ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της με  την παραγωγή και τοποθέτηση σιδηροκατασκευών, ενώ στη συνέχεια επικεντρώθηκε και εξειδικεύτηκε στην ανέγερση και τοποθέτηση σιδηροκατασκευών για μεγάλα έργα.

Συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της Ελλάδας (όπως Μηχανική ΑΕ, Άλφα Τεχνική, ΜΕΤΚΑ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΕΜΕΚ, ΛΙΑΡΟΜΑΤΗΣ, ΤΕΡΝΑ κλπ) για την κατασκευή των σημαντικότερων έργων, τόσο στην χώρα μας όσο και σε χώρες των Βαλκανίων. Δραστηριοποιείται επίσης στην Κύπρο με την επωνυμία Δ&Α ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΤΔ.

Έτσι, έργα όπως το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το Εθνικό Θέατρο Αθηνών, το Ολυμπιακό χωριό και λοιπές Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αθήνα, καθώς και το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, φέρουν τη «σφραγίδα» της εταιρείας μας. Παράλληλα, έχουμε υλοποιήσει έργα και στο εξωτερικό όπως την ανέγερση έξι γεφυρών οδοποιίας στην Αλβανία, καθώς και την ανέγερση όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων του στρατοπέδου “Ρήγας Φεραίος” στο Κόσοβο.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της ανέγερσης και τοποθέτησης σιδηροκατασκευών και έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου των κατασκευών, η ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  έχει καταξιωθεί στην ελληνική αγορά για την αξιοπιστία της, για την έμφαση που προσδίδει στην ποιότητα και την ασφάλεια των έργων της, καθώς και για την τεχνογνωσία της.

Βασική μας δέσμευση, παράλληλα, αποτελεί η ταχύτητα ανταπόκρισης στις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και η αρτιότητα και ανθεκτικότητα των κατασκευών μας.

Αποστολη

Βασική μας δέσμευση, παράλληλα, αποτελεί η  ταχύτητα ανταπόκρισης  στις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και η αρτιότητα και ανθεκτικότητα των κατασκευών μας.